7 légkamrás Rehau Synego MD - 3 rétegű üveggel, gyártói áron!

A Rehau minden tapasztalata 80 mm-ben. 
Ami számít: a hőszigetelés. 

Fenti mottóval április 1-el bemutatkozott a Rehau legújabb fejlesztése, a vadonatúj Synego termékcsalád. Az aktuális európai trendeknek megfelelően már nem a légkamrák darabszámának növelésével vagy a beépítési mélység ésszerűtlenségig való fokozásával újított a márkás gyártó, hanem beépítette minden tapasztalatát 80 mm-be és 7/6 légkamrába , a fókuszt pedig az elérhető legjobb hőszigetelésre tette.
Mert mégiscsak ami számít az a fűtésszámla, vagyis a hőszigetelés. 

Bár rendelkezik a Rehau hivatalos passzívház minősítésű profillal (Geneo PHZ) ami legfelső árkategória, de ez esetben a cél az volt, hogy a passzív ház minősítés hőszigetelési értékeit tudó profilt gyártson középkategóriás áron . Erre hívatott a Rehau Synego MD középtömítéses profil , melyben rengeteg apró részlet újra lett tervezve. Például a merevítő vasalat sem érintkezik közvetlenül a kerettel a jobb hőszigetelés miatt, keskenyebb, 117 mm lett a teljes profilnézet, ami nagyobb üvegfelületet biztosít , elegánsabb, keskenyebb kerettel.

Húsvéti akciónk keretében előrendelhető, illetve 1-től rendelhető a legújabb Rehau Synego AD ütközőtömítéses (alacsonyabb hőszigetelés), valamint a Rehau Synego MD középtömítéses profil (maximális hőszigetelés), MOST 1 darab ajándék Baby Safety Lock gyerekzárral, 3 rétegű üveggel a 2 rétegű árában .

MOST bevezetés alatt, GYÁRTÓI áron! 

Húsvéti különleges ráadásként április hónapban szerződött (vagy előszerződött) ügyfeleink FensterSysteme Hűségkártyát kapnak ajándékba , ami 2015 dec. 31-ig garantálja a gyártói árat .

    A FensterSysteme Hűségkártya Program  az alábbi piaci előnyökhőz juttatja Önt:

  • Ingyenes felmérés, kiszállás  és szaktanácsadás Budapesten és 100km-es körzetében, akárhányszor veszi igénybe. Se díj, se útiköltség. 
  • Mindig a gazdaságosabb 3 rétegű üveget kapja  a standard 2 rétegű helyett, felár nélkül, bármennyit rendel. Jobb hőszigetelés = kisebb fűtésszámla! 
  • Garantált árelőny 2015 dec. 31-ig.  Bármikor rendel 2015-ben a Synego termékcsaládból, év végéig mindig a garantált gyártói áron kapja meg műanyag nyílászáróit .
Összesítve, MOST  a bevezetés alatt a következő előnyőkben részesülhet :
  • Rehau Synego  MD műanyag nyílászáró GYÁRTÓI ÁRON! 
  • 3 rétegű üveg a 2 rétegű árában , felár nélkül, a még jobb hőszigetelésért
  • Ajándék Baby Safety Lock gyerekzár  a balesetmentes szellőztetésért
  • Ingyenes felmérés, kiszállás és szaktanácsadás  Budapesten és 100km-es körzetében, akárhányszor veszi igénybe. Se díj, se útiköltség.
  • Ajándék FensterSysteme Hűségprogram tagság , az év végéig garantált árakért
Fentiekkel most biztonsággal és nyugalommal tervezheti műanyag nyílászáró cseréjét , bármikor, amikor csak Önnek megfelelő, kimagaslóan jó ár/érték arányban!

A részletekért kérje ingyenes telefonos visszahívásunkat az alábbi űrlap kitöltésével.

1 perc az egész, ingyen visszahívjuk és bővebben informáljuk. Az akció 2015. ápr. 30-ig érvényes!

Figyelem
SAJNOS AZ AKCIÓ LEJÁRT!
[Form synego_urlap not found!]