Műanyag bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtó profil kínálatunkban megtalálható, és elérhető minden általunk forgalmazott profil.

Műszaki jellemzők: alap esetben gombafejes rúdzárral, 3 db erősített 3D ajtópánttal, hőhídmentes alumínium küszöbbel.

Az ajtó kialakítása lehet üvegezett, vagy díszpaneles.

A bejárati ajtajaink a homlokzati nyílászáróinkkal megegyező műszaki tartalommal, színnel, hőátadási tényezőkkel rendelkeznek, típustól függően.

A katedrál üveg minta, és díszpanel választékunk az alábbi katalógusok megnyitásával érhető el:

Opcióként választható MABISZ minősített, vagy elektromos nyitású zártesttel is, vagy akár integrált ujjlenyomat olvasóval is a megrendelői igényekhez igazodva.

Acél biztonsági ajtók

ZÁRT LÉPCSŐHÁZI BELTÉRI BIZTONSÁGI AJTÓ

A Hi-Sec biztonsági bejárati ajtólap, és tokszelvény magas minőségű acéllemezből készül, 2 különálló biztonsági zárbetét tartalmaz fúrásvédelemmel ellátva. Összesen 5 reteszelési ponton, 3 irányban (alul, felül, és a kilincs oldalán) 16 acéltüskével záródó mabisz minősítéssel rendelkező zárszerkezet. A tokszelvény körben futó gumitömítéssel ellátott, 4 db süllyesztett, kiemelést gátló csukó pánttal rendelkezik. Hagyományos kilinccsel szerelve, a külső oldalon világító leddel (kék színben). Beépített csengő (ceruzaelemes működtetéssel). Halszemoptikás kitekintővel.

Több standard színben (fehér, aranytölgy, mahagóni, szürke tölgy, antracit szürke, mogyoró), illetve szabvány méretben választható modern, illetve klasszikus megjelenéssel.

Modern

Matt szürkés tölgy

Fényes fehér

Matt mogyoró barna

Matt aranytölgy

Matt antracit szürke

Klasszikus

Fényes fehér

Fényes aranytölgy

Fényes mahagóni

Fényes mogyoró barna

KÜLTÉRI BIZTONSÁGI AJTÓ

Időjárásálló, hosszú élettartamra tervezett ajtók. Energiatakarékos és passzív házakhoz.

Az ajtó kiállja az időjárás folyamatos próbáit, mint a változó hőmérséklet, napsütés, eső és szél. A hőhídmentes, masszív szerkezet ellenáll a vetemedésnek és magasabb biztonságot nyújt a lakóknak és értékeiknek is.

Hatóságilag tesztelt, és minősített biztonsági ajtók. Hőhídmentes ajtólapja, és kerete UV, és karc álló felülettel rendelkezik, vetemedésnek teljes mértékben ellenálló szerkezet.

Kiemelkedő hőszigetelési értékkel bír. Tok szerkezete, és küszöbje hőhíd csökkentett.

Két független biztonsági zárszerkezete fúrásvédelemmel ellátott.

Acélborítású ajtólap, ami ellenáll a behatolásnak, ennek köszönhetően 3, 5, és 10 perces minősítéssel rendelkező biztonsági ajtók.

Hibrid szerkezetű, amelyben kombináltuk az acél, a fa, a hang- és hőszigetelő anyagok, valamint a polimerek legjobb tulajdonságait. Felülete karbantartásmentes, UV és karcálló, nem töredezik és reped, mint a festett, lemez ajtók. Karbantartásmentes felülete van, nem kell ápolni.

TŰZGÁTLÓ BIZTONSÁGI AJTÓ

A Gerda tűzgátló ajtó megvédi otthonát, és életeket menthet. Az ajtók akkreditált teszt laborban teljeskörű tűzpróbának lettek kitéve. A tűzálló szerkezet 30 perc elteltével is sikeresen visszatartotta a lángokat. Az EN1634-1:2008 szabvány szerinti tűzállósági teszteknek a teljes ajtószerkezet megfelelt.

Tűz, füst, és betörés elleni védelem egy ajtóban. Beépített önműködő csukószerkezettel.

Két egymástól független biztonsági zár, valamint rozsdamentes acél forgópántok, betörésgátló tüskékkel szavatolják a behatolók távol tartását.

Alumínium bejárati ajtók

 

Az alumínium rendszereink kínálatában ezeken kívül megtalálhatóak még az emelő-toló rendszerek, illetve a tűzgátló nyílászárók is.

Imperial 800, és a Superial 800 i+ profilból gyártható alumínium bejárati ajtó termékkínálatunkban.

A részleteket ide kattintva tekintheti meg!

Termék kínálatunkban már elérhető a ALIPLAST alumínium rendszerekből gyártott nyílászárók széles választéka.

Az alumínium nyílászárók fő pozitívuma a részletekben rejlik: modern megjelenés, magasfokú stabilitás, hosszú élettartam, gondozásmentesség, hátránya a PVC ablakokhoz viszonyított magasabb árfekvés, ajánlott felhasználási terület: közintézmények, üzletek, szállodák, stb..

Az általunk forgalmazott biztonsági ajtók tárháza végtelen, egyes típusoknál elérhető a kínálatban a kétszárnyú ajtó is, illetve rendelhető felülvilágítós, illetve oldalvilágítós önálló egységet alkotó rendszerben is.

Ajtóinkhoz számos hasznos kiegészítő is rendelhető. Automata ajtóbehúzó, gomb kilincs, biztonsági merevlánc, elektromos zár, digitális kamerás kitekintő, tolópajzs,  stb..

Fa bejárati ajtók

Erkado beltéri ajtó beszállító partnerünk termékkínálatában már megtalálhatóak a kültéri faajtók is. Az általuk alkalmazott lemezes technológiai gyártási mód lehetővé teszi a hosszú élettartamát ezen ajtóknak, tartós felépítése, biztonság technikai adottságai, és környezettudatos kialakítása miatt otthona új kedvence lehet, ingatlanjának díszítő elemét alkothatja.