ERKADO BELTÉRI AJTÓK

Kiváló minőség kedvező áron

Az ERKADO beltéri ajtók az utánozhatatlan stílust, kidolgozott részleteket, és a legjobb minőséget reprezentálják.  Az ERKADO gyár az egyik vezető ajtógyártó Európában. 

Az ajtószárnyak fóliázása egyedi technológiával történik, a STILE gyártástechnológiának köszönhetően sehol nincsenek látható, ragasztott élek, az illesztések láthatatlanok, ezáltal a fólia felválása lehetetlen. Az ERKADO ajtók kivételesen masszívak, és strapabíróak, mivel mind a szárny, mind a tok tömör MDF-ből készül. Ennek köszönhetően az ajtók tömege nagyobb, ezért 3 db két csapos pánttal vannak szerelve a megbízható működés érdekében.

Az általunk forgalmazott üvegezett beltéri ajtókat biztonsági savmaratott üvegezéssel látjuk el a balesetmegelőzés végett.

Az ajtók lengyel szabvány szerinti 600, 700, 800, 900, 1000 mm szélességi méretben rendelhetőek, magasságunk egységesen 2060 mm.

Az alábbi méretű beltéri ajtóknál kérem figyelembe venni az optimális méretezést, miszerint a 600 mm szélességű ajtóhoz 688 mm X 2060 mm … szabadnyílás kialakítása szükséges.

A beltéri ajtók alapesetben küszöb nélküli kivitelben készülnek, de rendelhető beépített automata küszöbbel, wc zárral, és szellőzőkkel, stb.

Gyártási idő: 6 – 8 hét