Fizetés, fizetési módok

Ideális esetben a szerződés megkötése, aláírása után közvetlenül, a szerződés bruttó (ÁFÁs) értékének az 50%-át kell befizetnie készpénzben a bemutatótermünkben. Így a szerződéskötés és a gyártási határidő kezdete egybe esik, a rendelés leadható gyártásba.
Természetesen fizethet bankártyával is mobil banki terminálunkon bemutatótermünkben vagy adott helyszínen, úgy mint ahogy bármilyen boltban szokott. Ilyenkor arra érdemes figyelnie, hogy elegendő-e a fizetéshez a bankártyája fizetési limitje mert általában nagyobb, százezres nagyságrendű befizetésekről van szó.
Banki átutalással is teljesítheti számlánkra az előleg befizetését, bár ez általában némi kezelési költséggel szokott járni az Ön bankja részéről, amit érdemes egyeztetnie előtte.
Bármelyik banki fizetési mód esetén csak a szerződő személy/cég nevén és tulajdonában levő számláról áll módunkban fizetést befogadni.
Arra figyeljen az előleg pénzügyi teljesítésénél, hogy függetlenül a szerződéskötés időpontjától a megrendelés időpontja (vagyis a gyártás kezdete) az az előleg befizetésének vagy számlánkra való megérkezésének időpontja. Ettől az időponttól számolhat a szerződésben foglalt gyártási határidővel.
Azért említjük ezt, bár magától értetődőnek tűnhet, mert a tapasztalatunk azt mutatja, hogy a szerződéskötés és a valós pénzügyi teljesítés ideje között akár több hetes eltérés is előfordulhat, a gyártás viszont csak ekkor kezdődik, így automatikusan minden határidő a befizetésig eltelt idővel meghosszabodik.
A fennmaradó végösszeget a szerkezetek átvételekor/kiszállításakor vagy azok beépítése után közvetlenül, a helyszínen, a műszaki átadás-átvétel aláírásakor, készpénzben kell fizetnie.
Szerző: FensterSysteme Kft.
Hasznos volt ez az információ?
Igen, bemutatótermünkben tud fizetni bankkártyájával is.
A svájci székhelyű SIX Payments Services szolgáltató mobil banki termináljával állunk ügyfeleink szolgálatában. Ez a terminál a legelterjedtebb hazánkban, minden nagyobb bevásárlóközpontban találkozott már vele, nálunk is úgy fizethet mint bármelyik boltban.
Minden korszerű MasterCard, Visa és Visa Electron kártyával tud fizetni, PayPass fizetési mód is van, bár ennek összeghatára némiképp korlátokat szab az Ön kényelmének.
Bankkártyás fizetésnél kérjük, hogy figyeljen kártyája fizetési limitjére, tapasztalatunk szerint a befizetendő összegek átlaga százezer forint feletti.
A kártyás fizetésen kívül készpénzzel vagy banki átutalással is teljesítheti befizetését.
Szerző: FensterSysteme Kft.
Hasznos volt ez az információ?
Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben