Garázskapuk

Cégünk termék kínálatában megtalálható az elismert hazai gyártó által gyártott EcoTor garázskapuk széles választéka akár lakossági, akár ipari felhasználási területre is egyaránt.

A szekcionált garázskapuk helytakarékosak (plafon alatt helyezkedik el, amikor nyitva van), bárhova beépíthető, nagy az áthajtó szélessége, automatikus reteszelésű (mechanikus védelem betörés ellen), hosszú élettartamú, egyszerűen, és gyorsan beszerelhető.

A szekcionált garázskapu függőlegesen nyílik, ennek köszönhetően az áthajtó teljes terjedelmében szabad marad.

A garázskapu beépítésénél a nyílás alakja figyelmen kívűl hagyható, gyakorlatilag bármilyen formájú nyíláshoz beépíthető, köszönhetően annak hogy a meglévő belső síkra kerül beépítésre.

Automatizálhatóságának köszönhetően elérhető már szinte alap kivitelben motorizált mozgatással, távirányítású működtetéssel.

Az EcoTor szekcionált garázskapuk kazettás, valamint vízszintes bordás, és még azon belül is keskeny, és szélesbordás kivitelben választható. Sima felületű paneljeink modern megjelenésükkel növelik a választékot. Esztétikus külső mellé többféle üvegezés, különböző színű, és kivitelű fogantyúval, és zárszerkezettel is rendelhető.

A dekorfóliás aranytölgy, dió, mahagóni, cseresznye alapszínek mellett további 48 dekorfólia közül választva teheti egyedivé garázskapuját.

Ipari kapuk esetén napjaink modern gyártó, és raktárcsarnokainak megjelenésükben, és minőségükben is egyre magasabb követelményeknek, és szigorúbb előírásoknak kell megfelelniük. A kiváló ár / érték aránnyal rendelkező EcoTor szekcionált ipari kapu egy igazán jó választás az Ön számára, hogy csarnokán az egyik legjobb minőségű, legmodernebb gyártástechnológiával készült, biztonságos, és akár extrém méretű nyílászáró legyen, mely színében is, és funkciójában is a legjobban igazodik az Ön igényeihez, és cége arculatához.

A felhasználási terület ismeretében támogatást tudnak nyújtani, hogy a megfelelő hajtómű, és kiegészítő berendezésekkel legyen ellátva a kapu, így megkönnyítve az Ön, és kollegái későbbi munkáját.