A nyílászárók felmérésekor saját méréseket adjak meg, vagy szakember feltétlenül szükséges a helyszíni méretvételezésekhez?

Árajánlatkérés szintjén elégséges Önnek levennie a méreteket (adminisztációs idő csökkentése érdekében, gyorsabban kaphat viszonylag pontos árakat), de tervezés, gyártás előtt kizárólag szakember végezze el a méretek pontosítását. Az Ön kőművese bizonyára profi a szakmájában, de a korszerű nyílászárók műszaki fejlődése évente produkál újdonságokat, mely újdonságokat nem egyszerű mindenkinek követnie. Szakembereink és kereskedelmi képviselőink a megfelelő nyílászáró tervezésen kívül egyéb energetikai, árnyékolástechnikai megoldásokra, részletekre is fel tudják hívni a figyelmet, melyek a későbbiek folyamán fontosak lehetnek, utólagos beépítésük vagy átalakításuk, javításuk jelentős anyagi kiadással járhat.
Szerző: FensterSysteme Kft.
Hasznos volt ez az információ?
Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben