Hogyan vásárolhat mindig ténylegesen a piaci ár alatt műanyag ablakot?

Ha Ön abban a helyzetben van, hogy műanyag ablakot építtetne be vagy cserélne, akkor bizonyára foglalkoztatta az a gondolat, hogy hogyan vásárolhatna ténylegesen a piaci ár alatt minőségi műanyag nyílászárót és beépítési szolgáltatást. Mindezt viszonylag folyamatosan, állandó minőség és garancia mellett.

Netán ha nem tudná egyből az összes műanyag ablakát megvásárolni egy akció keretében, akkor a későbbi drágább vásárlás már nem biztos, hogy valóban gazdaságossá teszi az ablakcserét, a nagy képet tekintve. Ekkor kezdheti előröl, újabb keresés, újabb cég, újabb rizikó.

Az Önök ezen igényét felismerve, a havi rendszeres akcióinkon túl, kidolgoztunk egy megoldást, ami maradéktalanul kielégíti a fenti igényeket. Így Önök biztonságosan és garantáltan élvezhetik egy évig a piaci árelőnyt vásárláskor. Nincs több keresgélés, nyugtalanság, bizonytalanság. 1 évig partneri viszonyban vásárolhat műanyag ablakot vagy rendelhet szolgáltatást garantáltan ténylegesen a piaci ár alatt.

A megoldás: FensterSysteme Hűségkártya!

A FensterSysteme Hűségkártya egy olyan üzleti modell mely az összességében nyújtott kedvezményeivel garantálja Önnek a folyamatos árelőnyt, sőt, műszaki és jogi biztonságot is nyújt azon szolgáltatásával, melyek már törvényi előírások a műanyag nyílászárok beépítése esetén, cserébe az Ön vásárlói hűségéért.

A FensterSysteme kártyatulajdonosok a következő állandó kedvezményeket élvezhetik 2015-ben:

  • Ingyenes felmérés, kiszállás és szaktanácsadás Budapesten és 100km-es körzetében, akárhányszor veszi igénybe. Se díj, se útiköltség.
  • Mindig a gazdaságosabb 3 rétegű üveget kapja a standard 2 rétegű helyett, felár nélkül, bármennyit rendel. Jobb hőszigetelés = kisebb fűtésszámla!
  • Teljesen ingyen juthat hozzá a törvényileg előírt szellőztetőhöz , mely a friss levegőcserét biztosítja. Balesetveszély elhárítva, jogi-műszaki bonyodalom megszüntetve. Minőségi Aereco szellőztető = 0 Ft.
  • A gyári alumínium üvegek közti távtartót lecseréljük műanyagra , a még magasabb szintű hőháztartás véget. Ezt nevezik meleg peremnek. Hideg perem helyett meleg perem. Jobb hatásfok = még több fűtésszámla megtakarítás!

Gondoljon bele, hogy csak a felsorolt kedvezmények mekkora árelőnyt jelentenek. Ehhez, ha hozzáteszi, hogy magát a műanyag ablak profilt is nagyon versenyképes áron szerezheti be, akkor Ön garantáltan a legjobb ár/minőség arányban juthat hozzá a kívánt műanyag nyílászáróihoz .

Ebben a hónapban most nagyon kedvező módon lehet FensterSysteme Hűségkártya tulajdonos és tervezheti biztonsággal és nyugalommal a műanyag nyílászáró cseréjét , bármikor, amikor csak Önnek megfelelő!

A részletekért kérje ingyenes telefonos visszahívásunkat az alábbi űrlap kitöltésével.

1 perc az egész, ingyen visszahívjuk és bővebben informáljuk. Az akció 2015. jan. 31-ig érvényes!

Figyelem
SAJNOS AZ AKCIÓ LEJÁRT!
[Form husegkartya_urlap not found!]