Iskolakezdési műanyag ablak akció

Az iskolakezdés ne legyen gondja,
FensterSysteme Kft. megoldja!

Itt van újra az ősz.
Ilyenkor minden családban megnővekednek a költségek nemcsak az iskolakezdés kiadásai miatt hanem a közeledő hűvős időjárás miatt is.
Szeptember havi akciónkkal szeretnénk hozzájárulni az iskolakezdési kiadások csökkentéséhez azon megrendelőink esetében akiknek elemi iskolás korú gyerekük van.

Az iskolakezdési műanyag nyílászáró akciónk keretében amennyiben egy átlagos lakás teljes nyílászáró cseréjét (vagy új beépítését) rendeli meg nálunk akkor a rendelés nettó értéke szerinti minden 250.000 Ft után megajándékozzuk egy 5000 Ft-os vásárlási utalvánnyal.
Ne feledje, hogy az iskolakezdési akció összevonható az akciós 3 rétegű üveg 2 rétegű árában akciónkkal!
Igen, ingyenes visszahívást kérek, ugrás az űrlaphoz
Figyelem
SAJNOS AZ AKCIÓ LEJÁRT!

Ajtónál, ablaknál nagy a hézag, az ablak nem záródik rendesen, nagy a nyílászárók hővesztesége, magas a fűtésszámlája?
Kétségei vannak a kivitelezés minőségét és a garanciákat illetően, nem tud mit kezdeni a nyílászárócsere maradékával?

Fenti kérdései és aggodalma természetes, hiszen egy ablak- vagy ajtócsere jelentős kiadás lehet és egyben hosszú távú befektetés is mely átmeneti kényelmetlenséggel jár. Ugyanakkor sok a piaci szereplő és rengeteg az információáradat, kínálat, nehéz eligazodni.

Nem lenne megkönnyebbülés, ha végre pontosan tudná, hogy mi és mennyiért kerülne beépítésre, ha a garancia átlátható és kétségtelen lenne, a kivitelezés pedig gyorsan és tisztán történne, oly gördülékenyen, ahogy Ön megálmodta, ráadásul mindez a legjobb áron?
Gyorsan átesne az átépítéssel járó kényelmetlenségeken és utána csak élvezné otthona melegét, elégedetten nézne ki új ablakán és mosolyogva olvasná a fűtésszámlája összegét?

  Amiért érdemes most akciós műanyag ablak kínálatunkat választania:
  •  Legjobb piaci ár
  •   100%-ban új profil, NEM újrahasznosított műanyagból készült
  •  EREDETI német alapanyagból készűlő hazai gyártás, precíziós CNC gépekkel
  •   eredeti Rehau acélmerevítés a profilszerkezetben
  •   10 évre hosszabított garancia a műanyag nyílászáróra

Teljeskörű, 100%-os garanciát vállalunk termékeinkre és a kivitelezésre is! Bármilyen garanciális probléma esetén kimegyünk, felmérjük és kijavítjuk azt.
Nincs kérdés, nincs vita.

Már a kapcsolatfelvétel pillanatától szaktanácsainkkal segítjük az ablak- vagy ajtócseréjében, vásárlásában.

Felmérésünk és árajánlat készítésünk Budapesten és vonzáskörzetében ingyenes, Magyarország teljes területén jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Minőségi ablak beépítést Magyarország teljes területén valamint Németországban, Svájcban, Ausztriában és Szlovákiában is vállalunk!

Amennyiben egy problémamentes, gördülékeny, hosszú távú és teljeskörű garanciát nyújtó ablak- vagy ajtócserét szeretne, melyben minden gondot leveszünk a válláról, nincs más dolga csak MOST IGÉNYELJE INGYENES VISSZAHÍVÁSUNKAT az alábbi űrlap kitöltésével.
Fél percbe kerül, visszahívjuk és garantáltan megoldjuk problémáját, a lehető legjobb áron! Nincs rizikó, csak nyerhet! [Form iskolakezdesi_akcio not found!]