Meglévő kapcsolt gerébtokos fatokba való beépítési forma

A fatokba építés egy olyan formája az ablakcserének, amivel nem érhetünk el túlságosan nagy változásokat hőszigetelés és hangszigetelés szempontjából. Persze azért javítunk az otthonunk nyílászáróin, de a régi fatokba építés egy félmegoldás. Ár / érték arányban nem a legjobb választás egy ilyen mértékű beruházás esetében.

A fatokba építés előnyei: roncsolásos bontási munka nem történik az Ön lakásában, kevesebb kosszal jár, mint egy teljes bontásos munka, a mostani tapéta, falazati festés vagy esetleges csempe, járólap teljes mértékben sértetlen marad.

A fatokba építés hátrányai: több hátránya van ennek a beépítési módnak, mint előnye. A régi fa tok, illetve a falazat között a hőszigetelés nem megoldott, tehát a hőszigetelési szempontokat figyelembe véve nem szerencsés. Az ablakok-ajtók belső oldalán a teljes régi fatok takarása gipszkartonnal megoldott, tehát kivitelezhető, de a külső oldalon a fa tok további karbantartást igényel, számtalan olyan probléma léphet fel egy tokba építésnél, ami egy teljes bontás-beépítési változatnál szóba sem jöhet.

A régi fatokba való beépítést a cégünk, mint FensterSysteme Kft., senkinek nem ajánlja, mert nem azt fogja kapni, amit Ön elvárna egy ablakcsere után. Mi mindig elmondjuk az ügyfeleinknek, hogy a fatokba építés egy fél megoldás és ész érvekkel, képzett szaktudással az emberek megértik a beépítési módok közti különbségeket.

Ennél a beépítési változatnál minden bonyolultabb, mint a többinél. A külső párkányok, belső könyöklők felhelyezése – esztétikailag olyan módú kivitelezése, hogy az átadható legyen, és akkor még nem beszéltünk az árnyékolástechnika – redőny, illetve szúnyogháló felszereléséről.

A fatokba építés lehet, hogy Önnek kevesebb gondot okoz a kivitelezés során, de később rá fog arra jönni, hogy ha ár / érték arányban nézzük az ablakcserét, nem a legjobb választás, nem beszélve arról, hogy pénzben nem sokkal olcsóbb, mint egy teljes bontásos kivitelezés. Ha már az ember ablakcserére szánja magát, akkor inkább azt a módot válassza, amivel később nem lesz problémája.

A különféle beépítési formákról, és változatokról kérje szaktanácsadónk véleményét, segítünk Önnek a nyílászáró rendszer kiválasztásában, és az Ön lakásához / házához igazodva kiválasztani az optimális beépítési módot.

Ablak, ajtó felméréssel kapcsolatban keresse
Kovács Gábor-t a (+36)30-507-0571 telefonszámon.
Felmérés és árajánlatkészítés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, Magyarország teljes területen jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Kérjük KLIKKELJEN IDE az online felméréshez!

Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben