Párkány, könyöklő kínálatunk

Külső párkányok

Gránit

  • A Föld legkülső rétegének a legjellegzetesebb kőzete a gránit. A többi naturális építő kőhöz hasonlóan már a kezdetektől fogva ismerik és alkalmazzák is. Megjelenése, esztétikája és nagy kopásállósága miatt vált napjaink talán legszívesebben alkalmazott természetes párkányaként, és könyöklőjeként. Külső - belső felhasználásra egyaránt tökéletes.

Mészkő

  • A mészköveknek az építőipar és burkolatok terén több ezer éves hagyományai vannak. Ennek legfőbb oka a viszonylag egyszerű és olcsó kitermelés, a könnyű megmunkálás, tartósság, kopásállóság és elsősorban a meleg színvilág. Mozgalmas felületek jellemzik. Lágy, krémes színvilága kiemeli a kontrasztos színeket.

Agglomerát

  • És végül az olcsóbb kategóriát képviselő gyártott kő az agglomerát márvánnyal, mészkővel, és kvarcittal keverve. Az agglomerát lapokat kb. 95%-ban válogatott, természetes kőőrleményekből gyártják, amely köveket magas szilárdságú poliésztergyantába ágyaznak, formáznak, és így készül belőlük a burkolat, ez esetben külső párkány, illetve belső könyöklő.

Az általunk forgalmazott kő párkányok csiszolva, él-fényezve és bemart vízorral ellátva kerülnek az Ön otthonában felhelyezésre.

Külső párkányaink műanyag, alumínium, gránit és mészkő változatban kaphatóak, 15-40cm-es méretben.
Alumínium külső párkányaink a nyílászárokkal megegyező színekben és különböző méretekben kaphatóak.

Fehér szerkezet esetében műanyag párkányainkat ajánljuk.
Színes szerkezet esetében külső párkányként az alumínium vagy kőpárkányainkat ajánljuk az UV- és színállóság érdekében.
Ablak, ajtó felméréssel kapcsolatban keresse
Kovács Gábor-t a (+36)30-507-0571 telefonszámon.
Felmérés és árajánlatkészítés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, Magyarország teljes területen jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Kérjük KLIKKELJEN IDE az online felméréshez!

Belső könyöklők

Ablak, ajtó felméréssel kapcsolatban keresse
Kovács Gábor-t a (+3670) 434-0632, (+3630) 507-0571telefonszámon.
Felmérés és árajánlatkészítés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, Magyarország teljes területen jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Kérjük KLIKKELJEN IDEaz online felméréshez!
Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben