BEMUTATKOZÓ

Vállalkozásunk, a FensterSysteme Kft. 2009. évben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy teret nyerjen a hazai nyílászáró kereskedő, és szolgáltató piacon, melyben azóta is jeleskedünk.

A kezdetek kezdetén Édesapám, Id. Kovács Gábor magas szaktudással rendelkező nyílászárós szakember több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött végig járva a lépcsőfokokat, ezzel kitanulva a szakma fortélyait próbálta meg átadni Nekem tudását. Kezdetekben csak segédként dolgoztam mellette, mondhatni gyerekkorom óta ezt csinálom, ebben nőttem fel, azóta szintén sikerült végig járnom a lépcsőfokokat, de tanulni sosem elég, mindig van hová fejlődni.

Mára már családi vállalkozásunk alkalmazásában áll Öcsém is, Kovács Norbert, aki szintén a lépcsőfokok előtt áll, de igyekszünk átadni Neki tudásunk legjavát.

A FensterSysteme Kft. a vevő orientált szemléletének, minőségi termékeinknek, és a szakszerű naprakész kivitelezési technológiák alkalmazásának köszönhetően képviselteti magát a hazai piacon, illetve külföldön is.

Termék kínálatunkban megtalálható minden, ami a kültéri, vagy éppen beltéri nyílászárók, és a hozzájuk tartozó kiegészítőket alkotják.

Célunk, hogy ne csak értékesítsünk, hanem szolgáltassunk is.

Üdvözlettel,

Ifj. Kovács Gábor

FensterSysteme Kft.

Cégtulajdonos

Miért válassza a FensterSysteme kft. szolgáltatásait?

Legalább 5 érv, amely mellettünk szól:

Amire büszkék vagyunk: