Rovarháló kínálatunk

A rovarhálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden ingatlannak. Telepítésük esetén meleg nyári napokon is szabadon mozoghat a friss levegő a nyitott ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a nappali pihenést, munkát akadályozó és az éjszakáinkat elviselhetetlenné tevő rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra tudunk ajánlani minden igényt kielégítő fix keretes, vagy alumínium védőtokból kihúzható termékeket. Továbbá választható a hagyományos ajtókhoz hasonló zsanéros, nyílószárnyú rovarháló, de rendelhető tolókeretes típus, sőt redőnyökkel egybeépített megoldást is kínálunk.

Rolós kivitelben ablakra függőleges mozgatás, ajtóra vízszintes mozgatás ajánlott. A szerkezetben a háló üvegszálas műanyagból készül, ellenáll a nap erős UV sugárzásának. A szerkezet és a háló időjárás álló, ezért rendkívül hosszú élettartamot biztosít a felhasználó részére a mobil rovarhálók praktikusak, mert ha nincs rá szükségünk, egyszerűen visszaengedjük a saját tokjába.

Az általunk forgalmazott rovarhálók alap kivitelben szürke üvegszálas rovarhálóval kerülnek felszerelésre, de rendelhetők felár ellenében fehér, illetve fekete üvegszálas rovarhálóval is.

Fix keretes rovarháló

A keret anyaga lehet műanyag, ezesetben csak fehér színben érhető el, illetve lehet aluímnium, akár RAL színskála szerinti szinterezett, illetve renolit erezetes kivitelben is. Felszerelése mérettől függően csavaros rögzítéssel a nyílászárókra, és az esztétikai szempontokat figyelembe véve mini színazonos tükörgomb fedéssel.

Peremes (falcos) rovarháló

Keret anyaga extrudált alumínium, melynek illesztése történhet külső (látszó), vagy belső (rejtett) sarokelemekkel. Színét választhatjuk RAL színskálából, vagy készülhet renolit színminta alapján is.

Az ablak falcába illeszthető, így csavarozást nem igényel. Ablakra rögzítése a különböző méretű rögzítő fülekkel lehetséges, mely tartozéka a terméknek.

Függőleges mozgatású rolós mobil rovarháló (ablakokra)

A mobil rovarhálókat szerelhetőségük, kis helyigényük, és tartósságuk miatt kedvelik. Az üvegszálas hálót egy extrudált alumínium tokba rejthetjük el mikor nincs rá szükségünk. Könnyedén szerelhető magas épületekre is, mivel felrakása az épületen belülről is lehetséges.

Színét választhatjuk RAL színskálából, vagy készülhet renolit színminta alapján is.

Kérhető hozzá visszacsapódás gátló, ami lelassítja a háló visszatekeredését. Kétféle akasztással készülhet, fix alsóakasztóval, valamint klick-klack rendszerrel.

Vízszintes mozgatású rolós mobil rovarháló (ajtókra)

Az oldalra húzható rovarhálót olyan helyekre szoktuk felszerelni, ahol vagy nem fér el a nyílóajtó, vagy egyszerűen csak nem kedvelik azt a megoldást.

A húzó profil kialakításának köszönhetően a belső oldalára nem igényel kilincset, ezért redőny elé is könnyedén felszerelhető.

A rovarhálót elhúzott állapotában egy a záró profilban végig futó mágnes csík tartja a helyén. Nagy előnye, hogy télire nem fontos leszerelni, elegendő csak a hálót visszaengedni az extrudált alumínium tokjába.

Kérhető visszacsapódás gátlóval is, így még kényelmesebbé válik használata.

Színét választhatjuk RAL színskálából, vagy készülhet renolit színminta alapján is.

Maximum ajánlott szélessége 100 cm, magassága 220 cm egy tokos esetben, de elérhető dupla tokos verzióban is ahol akár alkalmazható kétszárnyú erkélyajtók esetében is.

A duplatokos hálóval nagyobb szélesség fedhető le mint szimpla társával. Mindkét oldalon található egy-egy háló, melyek egymástól függetlenül mozgathatók.

Az egyik oldal retesszel történő fixálása után, a másik felét használjuk közlekedésre. Kérhető visszacsapódás gátlóval, így használata még kényelmesebbé válik.

Ajánlott maximum szélessége 180 cm, magassága 220 cm.

Rögzítése a tokon elhelyezett fülekkel történik.

Toló rovarháló ajtó

A toló ajtóval már nagyobb szélességek is lefedhetőek. Létezik egy illetve kétszárnyú kivitel. Mivel a keret anyaga masszív, széles alumínium profil, ezért középen további merevítés nincs benne.

Színét választhatjuk RAL színskálából, vagy készülhet renolit színminta alapján is.

A szárnyak fém görgőkön siklanak, ezáltal használatuk gyerekjáték.

Szerelése lehetséges a redőnyök mögé, vagy akár elé is.

Ajánlott maximum szélessége 300 cm, magassága 250 cm.

Pliszé rovarháló

Egyre elterjedtebb, és divatos rovarháló típus, függőleges, vagy vízszintes mozgatással is készül.

A hálót harmónika szerűen gyüjti össze egy oldalra, ami bárhol megállítható, nem rántja vissza rugó, ezért használata kényelmes. Működtetése egyszerűbb, és megbízhatóbb a sima oldalrahúzható rovarhálónál.

A háló színe fekete, a kereté alapesetben fehér, vagy sötétbarna. A keret színe RAL színskálából választható.

Teraszajtókra, tetőablakokra ideális választás.

Rögzítése történhet szemből szereléssel, a profilon keresztül, vagy oldalra szereléssel rögzítőfülekkel, amit a kávába szerelünk.

Nyíló rovarháló ajtó

Alumínium szerkezetű, alapesetben szürke üvegszálas rovarháló. Strapabíró erős, extrudált vázszerkezet, biztosítva a hosszantartó tökéletes működést. Kiválóan illeszkedik minden ajtó típushoz (műanyag, fa, fém). Egy szárnyú ajtó esetében szimpla, vagy kétszárnyú ajtó esetében dupla szárnyas kivitelben készül. Mágneses működtetés, zsanérokon mozgatva. Szerelése kívülről történik.

A vázszerkezete színe a RAL színskálából válaszható.