Szabadnyílásba történő beépítés

Vakolt, vagy vakolatlan szabadnyílásba történt beépítés újépítésű házak esetében.
Az ablakok-ajtók legyártása, vagy helyszíni felmérés, vagy pedig tervrajz alapján történik, mégpedig úgy hogy a teljes szabadnyílás méretből 1-1,5 cm levonásra került a szélességből, illetve a magasságból is, és az adja meg a nyílászáró gyártási méretét. Bejárati ajtók, és erkélyajtók esetében a méterjel megadása elengedhetetlen a kőműves részéről, ez alapján állítjuk be a nyílászáró szerkezeteket a aljzatbetonhoz képest, a jövőbeli hideg, illetve meleg burkolati magasságokat figyelembe véve.

A beépítés folyamata:

A nyílászáró szerkezetek előkészítése, beépítése: csavaros rögzítése, és szigetelése.

Új építésű házaknál az ügyfeleink 2 féle beépítése módból választhatnak:

  • Hagyományos beépítés
  • RAL beépítés

Az Ön otthonának, illetve elvárásainak megfelelően a felmérés során megbeszélésre kerül az esetleges párkányok, illetve könyöklők, és az árnyékolástechnika is legoptimálisabb kivitelezése is.

A különféle beépítési formákról, és változatokról kérje szaktanácsadónk véleményét, segítünk Önnek a nyílászáró rendszer kiválasztásában, és az Ön lakásához / házához igazodva kiválasztani az optimális beépítési módot.

Ablak, ajtó felméréssel kapcsolatban keresse
Kovács Gábor-t a (+36)30-507-0571 telefonszámon.
Felmérés és árajánlatkészítés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, Magyarország teljes területen jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Kérjük KLIKKELJEN IDE az online felméréshez!
Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben