Teljes bontás – beépítés

A bontás-beépítés egy olyan formája az ablakcserének, amivel a legtöbb változást elérhetjük az otthonunkban a hőszigetelési, illetve hangszigetelési szempontokat figyelembe véve, illetve előtérbe helyezve.

A bontás-beépítés folyamata a következőképpen néz ki egy hagyományos téglaépületnél:
A régi fatok kibontása / kivágása a falazatból minél kevesebb roncsolással, a szabadnyílás kialakítása, az új modern műanyag ajtó, illetve ablak beépítése: rögzítése, és szigetelése, majd a szerelési hézag takarólécezése, vagy kőműves helyreállítása. Hogy Önnek melyik verzióra van szüksége, ez a helyszíni szemle során derül ki, miután a felmérés megtörtént.

A bontás-beépítés folyamata panellakások esetében:
A régi fa, vagy műanyag ablak kibontása - panellakásoknál egybe történik a kiszerelés, a meglévő tok megvágása nélkül, a szabadnyílás teljes mértékben adott, az új modern műanyag ajtó, illetve ablak beépítése: rögzítés, és szigetelés, majd a szerelési hézag takarólécezése a külső, és a belső oldalon is műanyag UV. álló takaróléccel.

Ez a beépítési mód a legközkedveltebb az ablakcsere kivitelezők részéről, mert teljes garanciavállalást tudnak biztosítani az általuk elvégzett munkára, ez nem egy félmegoldás, ez egy komplett teljes körű ablakcsere.

Az Ön otthonának, illetve elvárásainak megfelelően a felmérés során megbeszélésre kerül az esetleges párkányok, illetve könyöklők, és az árnyékolástechnika is legoptimálisabb kivitelezése is.

A különféle beépítési formákról, és változatokról kérje szaktanácsadónk véleményt, segítünk Önnek a nyílászáró rendszer kiválasztásában, és az Ön lakásához / házához igazodva kiválasztani az optimális beépítési módot.

Ablak, ajtó felméréssel kapcsolatban keresse
Kovács Gábor-t a (+36)30-507-0571 telefonszámon.
Felmérés és árajánlatkészítés Budapesten és vonzáskörzetében díjmentes, Magyarország teljes területen jelképes összeg távolságtól függően, amit rendelés esetén jóváírunk.
Kérjük KLIKKELJEN IDE az online felméréshez!
Az oldalunkon cookiekat használunk a jobb böngészési élmény javításáért és hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Önnek.  Megértettem  Bövebben