Ügyfeleink véleménye – András

Kedves Gábor!

Az alábbi sorokkal szeretnénk másoknak is segíteni a döntésben, kérlek oszd meg a cég honlapján.

Először is tudni kell, hogy legalább 5 helyről kértünk árajánlatot 8 ablak, egy bejárati ajtó és egy nagy terasz ajtó cseréjére rovarhálókkal, párkányokkal.

Gábor cége adta messze a legjobb ajánlatot, ugyanarra a méretű és típusú(!) nyílászárókra. 

A helyszíni felmérés során nyilvánvalóvá vált már, hogy tapasztalt és precíz céget bíztunk meg; Gábor tanácsaival segítette a választásunkat színben, beépítés módjában és más kisebb dolgokban.

A nyílászárók jóval az ígért határidő előtt megérkeztek és az egyeztetett időpontban beépítésre kerültek. Bár Gábor mint cégvezető nem minden esetben végzi személyesen a beépítést, hozzánk ő érkezett.

Családi vállalkozáshoz híven édesapja és testvére jött vele, ami nekünk külön pozitívum volt. Nagyon összehangoltan egyetértésben dolgoztak, egy csúnya szó nem hangzott el, gyermekekkel a ház körül végig csináltuk.

A régi nyílászárók bontását olyan szépen oldották meg, hogy a csempe sem sérült meg körülötte, illetve néhány kibontott fa nyílászáró azóta második életét éli rászoruló családoknál.

Külső párkányokat végül más forrásból rendeltük meg, mert nem volt nekünk tetsző az aktuális választékban, de a belső párkányok a rovarhálókkal együtt végül Gáborék által kerültek beépítésre egy későbbi alkalommal (a ház egyéb munkálatai miatt).

Az új ablakok gyönyörűek, másoknak is ajánlom a fehér szín helyett a fa mintázatot, nem minden nap cserél az ember ablakokat, megéri a hosszú távú beruházás a szín felárát.

Nekünk a terasz ajtó nyíló rovarhálójával kapcsolatban volt némi minőségi kifogásunk (nem VEKA gyártmány, de színazonos), de sikerült közös erővel ezt is megoldanunk, így összességében minden flottul ment.

A beépített nyílászárók közül 1-1 után állításra szorult, de a két beépítés közötti időpontban és a második munkafázis alkalmával is gond nélkül (ingyen) megcsinálták ezeket Gáborék.

A bejárati ajtó tükörreflexes üvegén voltak foltok, melyeket a gyártó által megadott kezelési utasítás szerint eltávolítani lehetetlen volt. Ezt kicsit sérelmeztük a gyártó részéről, de Gáborék segítettek ennek a megoldásában is a helyszínen.  

Bár remélem most sok évig nem kell majd Gábort hívnom nyílászáró csere miatt, mégis azt mondom, hogy soha rosszabb vállalkozóval ne hozzon össze a sors, bátran ajánlom mindenkinek!
Köszönjük a munkátokat, sok sikert a továbbiakban is!

Üdvözlettel:
András