Ügyfeleink véleménye - Czinege Gyöngyi

Kedves Krisztina, Gábor, Gyuri és mindenki, akinek a keze munkája benne van a nyílászáróimban!

Tegnap vettem át a kész ajtót, ablakokat. Nagyon szép munkát végeztek, köszönöm!

Kiemelném, ami nekem nagyon fontos volt: amit ígértek határidőt, azt kivétel nélkül, minden esetben betartottak. Még ha csak egy email elküldéséről volt szó, akkor is, és ez számomra jelzés értékű. A pontosság fontos.

A másik, még ennél is fontosabb: szakértelmüknek köszönhetően minden felmerülő problémára, kérésre azonnal tudtak megoldást javasolni.

Köszönöm azt a piros pontot, amit a gondnoknál elértek nekem:-)) Nem is gondoltam rá, hogy a liftet be kellene burkolni, de Gyuriék igen. Ezzel, ahogy hallottam, mindjárt kezdésnél belopták magukat a gondnok szívébe :-)) De "üzentek" a lakók is. Láttam a hullámpapírba belenyomva, hogy "Like" :-)))

Igaz, volt egy társaság, aki minden bizonnyal nem örült a FensterSysteme Kft. jelenlétének - a Kókler Bt. :-))) A másik "ablakos" társaság, aki több lakásban építette be az ingyen ablakokat, és a lakók rettenetesen panaszkodtak rájuk. Ráadásul ugye ott voltak Önök, akik épp az ellenkező példa voltak:-))) Nos, én döntöttem jól, hogy nem kértem az ingyenes ablakokat.-))

Gyuri! Már kezdek fáradni a felújításba, de a humora mindig megnevettetett. Maradjon ilyen:-)))

Köszönöm Krisztinának, hogy mindig volt rám ideje, ha kérdéseim voltak.

Gábor! Köszönöm a javaslatot, nagyon szépen mutat az aranytölgy ajtó. Örülök, hogy hallgattam a tanácsára.

Köszönet a munkájukért! Nekem a jövőben, ha szükségem lesz rá, már nem kell ablakost keresnem:-)))

Üdvözlettel:
Czinege Gyöngyi
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2015-11-12