Ügyfeleink véleménye - Kovács Ferenc

Tisztelt FensterSysteme Kft!

 

Elsőként elnézésüket kérem a megkésett válaszért!!

Egy hónapja készült el (kb...) az ablakcsere nálunk. A végszámla is rendben megérkezett, köszönünk szépen ezúton is mindent!

 

A mi történetünk talán nem is volt egyszerű. Elsőként fa ablakot szerettünk volna, pontosabban a meglévőt felújítani. Megfelelő szakember keresése közben bukkantunk az Önök cégére. Talán emlékeznek, telefonáltunk, majd még aznap találkoztunk személyesen a bemutatótermükben és átbeszéltük a dolgokat. Pontosabban inkább önök beszéltek, mi hallgattunk és csodálkoztunk.

Meggyőző és bizony súlyos érvek hangzottak el az ablakunkkal kapcsolatban, így be kellett látnunk, rossz irányban jártunk. Ezután szerződést kötöttünk és vártuk a beépítést.

 

Felkészültünk közben irtózatos velejáró koszra, ami legnagyobb meglepetésünkre elmaradt! Aztán elkészült az ablak. Megértettük (legalább is most azt képzeljük) a hőhíd mentes beépítés lényegét. Az ablak és a beépítés során érintett és kialakított környéke a kinti télies idő ellenére nem hideg sőt, a helység falánál lényegesen melegebb! Csak az ablakcsere után a kérdéses helységben 3-4 fokkal lett melegebb változatlan fűtés mellett! Nem is hittük volna, hogy egy ablak ennyit számít! A háromszárnyas kivitel helyett hallgatva szintén Önökre, kétszárnyú ablak került be. Jó ötlet volt, szintén nagyon köszönjük! A mi utólagos redőny és beépített szúnyogháló kérésünk szintén...

 

A művelet végén, némi száradás után megérkezett a festőnk. Ismerjük rég! Ő azt mondta meglepetten, hogy sok efféle munkát látott már, de ilyen szépet még sosem. Ezzel fel is tette a pontot az Í-re. A végeredményről mellékeltem két képet.

 

A folytatásban szeretnénk a két utca ablakunkat is kicseréltetni Önökkel és ezt mindenképpen a nyári iskolai szünetre szeretnénk ütemezni. (A feleségem pedagógus...) :-) Ide elektromos redőnyt szeretnénk (programozhatót) és szintén beépített szúnyoghálóval. Kellő időben a részleteket szívesen egyeztetjük, illetve úgy vélem majd a helyszíni felmérés lesz a legfontosabb.

 

Addig is nagyon szépen köszönjük a felénk tanúsított türelmüket és a szép munkát, a végig nagyon korrekt (ma talán már igen ritka) hozzáállásukat!


--

Üdvözlettel,
Kovács Ferenc