Ünnepi nyitvatartás

 

Kedves látogatóink!

A FensterSysteme Kft. ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Utolsó munkanap (zárjuk az idei évet):
2018. December 21. Péntek 8:00 - 17:00 óráig

December 22. Szombat – 2019. Január 06. Vasárnap – ZÁRVA

Első munkanap (elindítjuk a jövő évet):
2019. Január 7. Hétfő 8:00 - 17:00 óráig

Ettől a naptól kezdve a megszokott nyitvatartási idővel várjuk minden kedves meglévő, illetve leendő ügyfelünket.

A téli leállásunk ideje alatt beérkezett e-mailek, megkeresések feldolgozási ideje a megszokottnál több időt vehet igénybe, ezért előre is szíves elnézésüket kérjük, és türelmüket megköszönjük.

Ez idő alatt a megszokott telefonos elérhetőségeinken korlátozottan leszünk elérhetőek.

Köszönjük a közös munkát, és a sok-sok megrendelést, jövőre folytatjuk!

Áldott békés boldog karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

FensterSysteme Kft. csapata!

Ügyfeleink véleménye - Madarász László

Madarász László referencia


Tisztelt Kovács Gábor Úr!
Az ablakok, a redőnyök és szúnyoghálók mindenkinek tetszenek. A cég hozzáállása korrekt, együttműködő, különösebb kifogásom nincs. A kivitelezést végző munkatársai gyorsan, ügyesen végezték a munkájukat, észrevételeimet figyelembe vették. Remélem, az elvégzett munka minőségével hosszabb távon (amikor kiderül, hogy mennyire jó a hőszigetelés és mennyire tartósak az alkalmazott megoldások) is meg leszünk elégedve.
Két kisebb esztétikai hiányosságot azért jeleznék:
1) a külső párkányok aládolgozása nem sikerült elég szépen. A purhab kitöltés egyenetlen, amin persze utólag lehet segíteni, és kérdésemre a kollégák tanácsot is adtak, hogy hogyan (fagyálló csemperagasztóval való kitöltés), de azért jöbban tetszene, ha csak a kiálló purhabot kellene levágni.
2) a tetőtérben az erkélyajó kibontása (ami kétségkívül a legnehezebb feladat volt) nem sikerült a nélkül, hogy a szomszédos faszerkezet ne sérült volna meg, amit jó lett volna elkerülni. Ami a leginkább sajnálatos, hogy a kollégák ezt nekem nem jelezték, csak később vettem észre.

Összességében, tehát egyelőre elégedettek vagyunk, örömünkre szolgál az elvégzett munka, és az, hogy eddig nem kellett csalódnunk az Önök szolgáltatásában.
A házon lenne még olyan tennivaló, ami az Önök profiljába vág (homlokzati hőszigetelés, garázskapu, stb), és ha az eddigi véleményemet nem kell megváltoztatnom, szerintem a jövőben (amikorra a forrásokat össze tudjuk gyűjteni) újabb feladatokkal keresem meg Önöket.
Üdvözlettel:
Madarász László
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2017.06.02.