Ügyfeleink véleménye – Szuszékos Ildikó

Kedves Kovács Gábor!

Teljes mértékben elégedett vagyok a cég szolgáltatásával. Profi volt a kiszolgálás, nem beszélnek rá olyanra amire nincs szükséged, csak hogy nagyobb legyen a bevételük. Összesen 3 cégtől kértem árajánlatot, ebből egy cég azóta is küldi, a másik cég csak a megbeszéltek feléről küldte meg az ajánlatot. Ezzel ellentétben a FensterSysteme az árajánlatot nagyon gyorsan elkészítette és nagyon részletes is volt.

Kommunikációból is 10-ből 10 pontot adnék nekik. Ha telefonon nem tudtak elérni, akkor sms-ben, email-ben is tájékoztattak.

Nyílászárókat, bejárati ajtót és beltéri ajtók cseréje miatt kerestem fel a céget. A helyszíni felméréskor ajánlották, hogy a beltéri ajtókat ne Velük cseréltessem ki, mivel a lakásban a falak vékonysága miatti plusz munka miatt (falvastagítás) nem érné meg. És természetesen a falak vastagítása az én feladatom lett volna, nem az Övéké, tehát nem azért mondták mert nekik lett volna plusz munka. Becsülendő az ilyen hozzáállás, hogy nem a saját érdekeiket nézik, hanem az ügyfeleikét.

A beépítés rendben zajlott. A lakás épp felújítás alatt volt, így az sem lett volna baj ha a falak megsérülnek, de ennek ellenére is tiszta munkát végeztek. Nem sérült a fal sehol. A munkájuk végeztével eltakarítottak maguk után. Az átadás során teljes körű tájékoztatást kaptam az ablakok és a bejárati ajtó kezeléséről és karbantartásáról is. Az ablakok karbantartásáról még egy nagyon hasznos útmutatót is kaptam papír alapon, ami nagyon hasznos!

Nyugodt szívvel ajánlom a céget mindenkinek!

Üdvözlettel: Szuszékos Ildikó