Ünnepi nyitvatartás

 

Kedves látogatóink!

A FensterSysteme Kft. ünnepi nyitvatartása az alábbiak szerint alakul:

Utolsó munkanap (zárjuk az idei évet):
2018. December 21. Péntek 8:00 - 17:00 óráig

December 22. Szombat – 2019. Január 06. Vasárnap – ZÁRVA

Első munkanap (elindítjuk a jövő évet):
2019. Január 7. Hétfő 8:00 - 17:00 óráig

Ettől a naptól kezdve a megszokott nyitvatartási idővel várjuk minden kedves meglévő, illetve leendő ügyfelünket.

A téli leállásunk ideje alatt beérkezett e-mailek, megkeresések feldolgozási ideje a megszokottnál több időt vehet igénybe, ezért előre is szíves elnézésüket kérjük, és türelmüket megköszönjük.

Ez idő alatt a megszokott telefonos elérhetőségeinken korlátozottan leszünk elérhetőek.

Köszönjük a közös munkát, és a sok-sok megrendelést, jövőre folytatjuk!

Áldott békés boldog karácsonyi ünnepeket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánunk mindenkinek!

FensterSysteme Kft. csapata!

Ügyfeleink véleménye - Tóth Attila

Tóth Attila referencia

Kedves Gábor!
Elnézést a kései válaszért, múlt hétvégén kezdtük a beköltözést, és még mindig nincs meg minden, de szerettem volna pótolni ezt a mulasztást.

A kért pár mondatos vélemény:
A beépített nyílászárók (mind a kültériek, mind a beltériek) messze felülmúlták a várakozásomat, tökéletes nyílás/csukódás érzet, remek hangszigetelés az, amit máris észrevettem.
A kültéri nyílászárók hőszigetelésről a tél végén fogok tudni nyilatkozni, de most, hogy 10 fok van kint és a termosztát 22 fokra van állítva, hosszú órákig nem is indul a kazán, ez önmagáért beszél. A beltéri ajtók modern, elegáns megjelenést nyújtanak, könnyen kezelhetőek.
A felmérést és a beépítést végző kollégák profik és rugalmasak voltak, mind a termékekkel mind a kivitelezés minőségével maximálisan elégedett vagyok, már ajánlottam is a FensterSysteme Kft-t húgomnak is (ahol szintén elégedettek voltunk a bejárati biztonsági ajtó cseréjével), és ezután is ajánlani fogom a céget ha nyílászáró-cserére lesz szüksége bármely ismerősömnek.

A Falforgatók október 30-ai műsorának második felében kb. 13. perctől látható az átadás, benne a belső nyílászárók is felbukkannak (http://tv2.hu/musoraink/falforgatok/222976_falforgatok---2016.10.30.-2.-resz.html).

Nagyon szépen köszönöm a profi hozzáállást és kivitelezést!
Üdvözlettel,

Tóth Attila
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2016.11.06